Dream Estate Portugal® biedt zowel voor kopers als verkopers van huizen in Portugal een innoverende oplossing.

Dream Estate Portugal® bevat veel informatie om u te helpen en te begeleiden over het kopen & verkopen van onroerende goederen in Portugal. Wij zijn één van makelaars in Portugal, onze specialisatie ligt in het noorden van het land. Wij hebben jaren ervaring in de vastgoedmarkt in Portugal, we zijn een one-stop vastgoed “shop”, en willen graag voldoen aan uw wensen als het gaat over de aankoop of verkoop van onroerend goed in Portugal.

Als u op zoek bent naar een mooi vakantiehuis, een tweede huis in Portugal of u heeft plannen om te emigreren, dan is het Portugese onroerend goed een zeer goede investering, Dream Estate Portugal heeft de een van de mooiste selecties van onroerende goederen beschikbaar in de noordelijke regio van Portugal. U hoeft niet verder te zoeken dan Dream Estate Portugal®.

Over onze website

Op onze website presenteren wij graag, eigendommen en diensten die wij u kunnen aanbieden, uiteraard hebben we alle verplichte beroepskwalificaties van de Portugese brancheorganisaties. Uiteraard kunt u ons ook bezoeken in Portugal, in Cabeceiras de Basto, op Quinta dos Moinhos.

Ontwikkelaars

Er zijn makelaars actief in Portugal en deze willen graag alle ontwikkelingen in Portugal in desbetreffend vastgoedportefeuille opnemen, zonder ook maar enig onderzoek naar de ontwikkelaar gedaan te hebben . Dit is gebeurd niet bij DreamEstatePortugal.com, omdat we alleen ontwikkelingen zullen opnemen die de hoge standaard bereiken die u als klant verwacht.

Professionals

Bij DreamEstatePortugal.com werken we nauw samen met de meest gerespecteerde juridische en financiële instanties. Als u vragen heeft over de financiering qua aankoop van onroerende goederen, of over juridische zaken, kunnen wij u via een team van deskundigen het meest correcte advies geven dat mogelijk is.

Dream Estate Portugal

“ Het gaat niet om het grote aanbod van objecten, maar meer om het creëren van mogelijkheden voor onze klanten om de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Ik kijk er erg naar uit om u in Portugal te zien, als u er nog niet bent, en we hopen dat we uw Portugese dromen waar kunnen maken.”

– Tom Hendriks

Onze investering voor u

We hebben geïnvesteerd in alle aspecten van ons bedrijf, zowel in onze verkoop- en aftersalesafdeling kunnen wij u helpen in meerdere talen. Wij streven ernaar om onze tijd te investeren in het vinden en afstemmen van de eisen die aan ons worden gesteld. Wij zijn een vooruitstrevende, klantgerichte vastgoed makelaar. Bij DreamEstatePortugal.com komen we onze beloften na en leveren uiteraard goede service.

Toewijding

Het professionele team van DreamEstatePortugal.com® is volledig gericht om ervoor te zorgen dat uw droom van het bezitten van een woning in Portugal verwezenlijkt wordt. We analyseren de wensen, behoeften en ideeën van onze klanten en doen ons uiterste best om deze te matchen met prachtige Portugese eigendommen. Wij zullen u volledig ondersteunen in uw zoektocht naar het droomhuis in Portugal.