B&B beginnen in Portugal Arco de Baúlhe, Cabeceiras de Basto

€389.000
SKU: Q1256
Property type: Quinta's
Area (M 2)
390
Rooms
12
Bedrooms
3
Bathrooms
2

Description

Het huis heeft een stevige structuur in granieten metselwerk en vloer in gewapend betonplaten. Gevelbekleding in granieten metselwerk in zicht, belegd met dakpannen. Kozijnen zijn van bewerkt hout.
Binnenmuren, gestuukt en geschilderd. Plafond gestuukt. In de kamers en woonkamer, liggen vloeren van houthout, ook gedeeltes met keramiek.

Totaal oppervlakte van de woning bedraagt ongeveer 390m2.

R/C: woonkamer, keuken, badkamer service, wasserette, Berging; Garage
1e verdieping: foyer, gemeenschappelijke ruimte, keuken met luifel, 3 slaapkamers (1 suite), Nook en 2 badkamers; Patio.

Huidige agrarische exploratie: boomgaard met ongeveer 50 fruitbomen (walnoot, peren en appels) op een terrein van 2,5 hectare..
Er is nog 4000m2 bestemd voor de bouw van Urban agglomeraten niveau II.

Locatie van het pand:

Landelijk gebied in een parochie, ongeveer 4km ten zuiden van Cabeceiras de Basto en 2, 5km ten zuidwesten van Arco de Baúlhe. Het ligt op 3 km van de snelweg A7.

Contact the Agent

Tom Hendriks

Makelaar
Ik help u graag snel en professioneel maar neem uiteraard ook ruim de tijd voor u, ook gewoon in het weekend sta ik voor u klaar.  Dat is, volgens mij, het minste dat u van mij kunt verwachten met zo’n grote stap richting Portugal. U ziet mij ook niet snel in een strak pak rondlopen (ook vanwege het weer in Portugal). Ik neem u graag het werk uit handen als full service makelaar, van bezichtigingen, en onderhandelingen tot de uiteindelijke juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris. Bent u benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen als Nederlandse makelaar in Portugal? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.