B&B Portugal te koop – ready business Alentejo

€1.495.000
Property type: Quinta's
Area (M 2)
1000
Rooms
4
Bedrooms
11
Bathrooms
11

Amenities

  • Bijkeuken
  • Centrale verwarming
  • Eetkamer
  • Gastenkamers
  • Haard
  • Mogelijkheid op tuinman

Description

Deze b&b in Portugal heeft een oppervlakte van 873 m2, uitgevoerd op een eigendom met een oppervlakte van 28,65 ha (280650 m2), is gelegen in de gemeente Alandroal, 20 minuten van Monsaraz en vlakbij het grote meer van Alqueva met een vrij uitzicht over de Alentejo vlakte.

Deze b&b in Portugal bestaat uit:

– 10 Suites;

– Eetkamer met open haard;

– Woonkamer met open haard;

– Bibliotheek met open haard;

– Volledig ingerichte keuken;

– Apart appartement met twee suites en een kitchenette;

– Kantoor;

– Barbecue;

– 4 toiletten

Alle kamers van de b&b in Portugal zijn voorzien van vloerverwarming en -koeling in ecologische modus (geothermisch). Alle ramen zijn voorzien van dubbele glas.

Buiten het huis, door de zeer zorgvuldige tuin, hebben we toegang tot een aantal suites, de studio, werkplaats en de machinekamer, waar u de gehele elektrische installatie, verwarming / koeling en water van de bed en breakfast kunt regelen. Er is ook een patio. een kleine boomgaard met diverse fruitbomen veel prachtige steeneiken op het terrein.

Het zwembad, gelegen op een plek met een uniek uitzicht, met op de achtergrond het kasteel van Monsaraz, heeft ook een jacuzzi en een kinderzwembad.
Er is een ruimte om alle apparaten te bedienen die essentieel zijn voor de goede werking van het zwembad en er is ook een kleine opslagruimte.

Het terrein is volledig omheind.

De plaatsen in de buurt van Monte da Planicie, zijn vol geschiedenis en fantastische plaatsen om te genieten van de natuur en cultuur van de regio en ligt vlakbij het Alquevameer

Video tour