B&B Portugal te koop – ready business Alentejo

€1.495.000
Property type: Ready business
Area (M 2)
1000
Rooms
4
Bedrooms
11
Bathrooms
11

Amenities

  • Bijkeuken
  • Centrale verwarming
  • Eetkamer
  • Gastenkamers
  • Haard
  • Mogelijkheid op tuinman

Description

Deze b&b in Portugal heeft een oppervlakte van 873 m2, uitgevoerd op een eigendom met een oppervlakte van 28,65 ha (280650 m2), is gelegen in de gemeente Alandroal, 20 minuten van Monsaraz en vlakbij het grote meer van Alqueva met een vrij uitzicht over de Alentejo vlakte.

Deze b&b in Portugal bestaat uit:

– 10 Suites;

– Eetkamer met open haard;

– Woonkamer met open haard;

– Bibliotheek met open haard;

– Volledig ingerichte keuken;

– Apart appartement met twee suites en een kitchenette;

– Kantoor;

– Barbecue;

– 4 toiletten

Alle kamers van de b&b in Portugal zijn voorzien van vloerverwarming en -koeling in ecologische modus (geothermisch). Alle ramen zijn voorzien van dubbele glas.

Buiten het huis, door de zeer zorgvuldige tuin, hebben we toegang tot een aantal suites, de studio, werkplaats en de machinekamer, waar u de gehele elektrische installatie, verwarming / koeling en water van de bed en breakfast kunt regelen. Er is ook een patio. een kleine boomgaard met diverse fruitbomen veel prachtige steeneiken op het terrein.

Het zwembad, gelegen op een plek met een uniek uitzicht, met op de achtergrond het kasteel van Monsaraz, heeft ook een jacuzzi en een kinderzwembad.
Er is een ruimte om alle apparaten te bedienen die essentieel zijn voor de goede werking van het zwembad en er is ook een kleine opslagruimte.

Het terrein is volledig omheind.

De plaatsen in de buurt van Monte da Planicie, zijn vol geschiedenis en fantastische plaatsen om te genieten van de natuur en cultuur van de regio en ligt vlakbij het Alquevameer

Video tour

Contact the Agent

Tom Hendriks

Eigenaar / makelaar
Ik help u graag snel en professioneel maar neem uiteraard ook ruim de tijd voor u, ook gewoon in het weekend sta ik voor u klaar.  Dat is, volgens mij, het minste dat u van mij kunt verwachten met zo’n grote stap richting Portugal. U ziet mij ook niet snel in een strak pak rondlopen (ook vanwege het weer in Portugal). Ik neem u graag het werk uit handen als full service makelaar, van bezichtigingen, en onderhandelingen tot de uiteindelijke juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris. Bent u benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen als Nederlandse makelaar in Portugal? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.