Dorpshuis Noord Portugal te koop Canedo de Basto, Celorico de Basto

€185.000
Te koop
Property type: Huizen
Rooms
1
Bedrooms
2
Bathrooms
2
Garages
1

Amenities

  • Air conditioning
  • Bijkeuken
  • Eetkamer
  • Mogelijkheid op tuinman
  • Mountain views
  • Parkeergelegenheid

Description

Dorpshuis in het centrum van Canedo de Basto (in de gemeente Celorico de Basto). Op slechts 10 km van Celorico de Basto en een uur en een kwartier van het internationale vliegveld Porto.

Het heeft een begane grond met huiskamer, slaapkamer en badkamer. Op de tweede verdieping zijn nog twee slaapkamers en een badkamer. De tuin is niet heel groot, de mogelijkheid een zwembad aan te leggen, zou eventueel kunnen maar zal passen worden. Echter is een prachtige privé tuin net zo fijn. Verder staan er fruit-en olijfbomen in. Ook is er nog een opslagkamertje. Het dorpje Canedo de Basto is een boerendorpje met zo’n 150 inwoners, er is een buurtsuper en meerdere cafeetjes. Ook loopt hier een prachtig fietspad van 25 km tot Amarante waar een prachtige golfbaan ligt.

Contact the Agent

Tom Hendriks

Makelaar
Ik help u graag snel en professioneel maar neem uiteraard ook ruim de tijd voor u, ook gewoon in het weekend sta ik voor u klaar.  Dat is, volgens mij, het minste dat u van mij kunt verwachten met zo’n grote stap richting Portugal. U ziet mij ook niet snel in een strak pak rondlopen (ook vanwege het weer in Portugal). Ik neem u graag het werk uit handen als full service makelaar, van bezichtigingen, en onderhandelingen tot de uiteindelijke juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris. Bent u benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen als Nederlandse makelaar in Portugal? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.