Dorpshuis te koop in Noord Portugal Vila Nune, Cabeceiras de Basto

€155.000
SKU: H1113
Property type: Huizen
Area (M 2)
200
Rooms
1
Bedrooms
3
Bathrooms
2
Garages
1

Amenities

  • Bijkeuken
  • Haard

Description

Dit dorpshuis is gelegen in Vila Nune, op 15 minuten van het leuke dorp Cabeceiras de Basto en op slechts 10 minuten van de snelweg. De woning heeft een typische jaren 60 stijl. De woning is een gelijkvloerse woning, u komt binnen via de entree, aan de linkerkant van de entree treft u een toilet, aan de rechterzijde is de woonkamer. Loopt u deze gang verder door heeft u aan de linkerzijde nog een slaapkamer, aan de rechterkant komt u in de keuken, achter het huis is er ook nog een garage.
Ook is er op dit moment een moestuin aan de achterzijde. Het interieur is wat van de oudere kant maar bied zeer veel mogelijkheden voor verandering. Verder zijn alle voorzieningen aanwezig. Het perceel, van ca. 1.000 vierkante meter is vooral aan de achterkant van het huis . De tuin vereist nog wat landschapsarchitectuur. Er is voldoende ruimte voor een zwembad.

Contact the Agent

Tom Hendriks

Makelaar
Ik help u graag snel en professioneel maar neem uiteraard ook ruim de tijd voor u, ook gewoon in het weekend sta ik voor u klaar.  Dat is, volgens mij, het minste dat u van mij kunt verwachten met zo’n grote stap richting Portugal. U ziet mij ook niet snel in een strak pak rondlopen (ook vanwege het weer in Portugal). Ik neem u graag het werk uit handen als full service makelaar, van bezichtigingen, en onderhandelingen tot de uiteindelijke juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris. Bent u benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen als Nederlandse makelaar in Portugal? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.