Gelijkvloerse woning in Cabeceiras de Basto Vila Nune, Cabeceiras de Basto

€250.000
Te koop
Property type: Huizen
Area (M 2)
144
Rooms
1
Bedrooms
2
Bathrooms
2
Garages
1

Amenities

  • Mountain views
  • Parkeergelegenheid

Description

Deze gelijkvloerse woning in Cabeceiras de Basto is een gelijkvloerse woning, de huidige bewoner zit in een rolstoel en heeft aan alle gemakken gedacht. Onlangs heeft de bewoner een helling bij de voordeur aangelegd om makkelijker er in en eruit te kunnen.
Het is een ruime woning, met twee slaapkamers en ieder een eigen badkamer. De keuken is netjes, niet heel modern maar werkt allemaal naar behoren, deze grenst ook meteen aan de woonkamer. Onder de woning is nog een opslag ruimte/garage en de bewoner ook een kleine bbq gebouwd op het perceel.

Helaas heeft de woning alleen maar kleine ramen die weinig van de aangename warme Portugeze zonlicht doorlaten, maar dit kan altijd verbouwd worden tot een modernere variant.

De woning heeft best wel een stukje grond, +/- 1250m2, waar veel mee gedaan kan worden, tot op heden ligt het brak en worden er een paar druiven op gegroeid.

Contact the Agent

Tom Hendriks

Makelaar
Ik help u graag snel en professioneel maar neem uiteraard ook ruim de tijd voor u, ook gewoon in het weekend sta ik voor u klaar.  Dat is, volgens mij, het minste dat u van mij kunt verwachten met zo’n grote stap richting Portugal. U ziet mij ook niet snel in een strak pak rondlopen (ook vanwege het weer in Portugal). Ik neem u graag het werk uit handen als full service makelaar, van bezichtigingen, en onderhandelingen tot de uiteindelijke juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris. Bent u benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen als Nederlandse makelaar in Portugal? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.