Moderne woning op prachtige locatie Cabeceiras de Basto

€248.500
SKU: H1321
Property type: Huizen
Area (M 2)
120
Rooms
1
Bedrooms
3
Bathrooms
3
Garages
1

Amenities

  • Eetkamer
  • Gastenkamers
  • Haard
  • Mogelijkheid op tuinman
  • Mountain views
  • Parkeergelegenheid
  • Vrij uitzicht
  • Wireless Internet

Description

Deze moderne woning  in Portugal, is gelegen op een prachtige locatie tegen een flauwe helling met zicht over Cabeceiras de Basto. Er is gebruik van veel glas, om zo vanuit het gehele huis te kunnen genieten van het uitzicht die deze woning u biedt. Wanneer u binnenkomt, komt u via een halletje in de woning, hier zit een klein toilet, loopt u door komt u in de woonkamer met annex naar de keuken.

In de keuken is aan alle gemakken gedacht, denk aan een oven, grote koelkast, modern fornuis en handig schappensysteem. Vanuit deze ruimte kunt u naar de “master bedroom”. In deze ruimte treft u nog een badkamer met douche en toilet. Aan de andere kant van de woning zijn nog twee slaapkamers, deze kamers kunt u echter alleen toetreden vanuit buiten en hebben ieder hun badkamer.

Er is nog een kleine garage onder het huis en een bijkeuken. Aan de achterzijde van de woning, is een vrij groot terras, 20m2 aangelegd. Helaas is er weinig beplanting of natuurlijke beschutting rondom het huis. Echter is er genoeg ruimte om een zwembad met alle voorzieningen aan te leggen aan de achterzijde van de woning. Tot heden word deze woning bewoont door Nederlanders en runnen hier een kleinschalige bed and breakfast in, de moderne woning in Portugal is dus zeer netjes onderhouden en kunt u er zo wat meteen in een keer in.

Contact the Agent

Tom Hendriks

Makelaar
Ik help u graag snel en professioneel maar neem uiteraard ook ruim de tijd voor u, ook gewoon in het weekend sta ik voor u klaar.  Dat is, volgens mij, het minste dat u van mij kunt verwachten met zo’n grote stap richting Portugal. U ziet mij ook niet snel in een strak pak rondlopen (ook vanwege het weer in Portugal). Ik neem u graag het werk uit handen als full service makelaar, van bezichtigingen, en onderhandelingen tot de uiteindelijke juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris. Bent u benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen als Nederlandse makelaar in Portugal? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.