Nette kleine woning in Cabeceiras de Basto Vila Nune, Cabeceiras de Basto

€93.000
Property type: Huizen
Area (M 2)
180
Rooms
1
Bedrooms
2
Bathrooms
1

Amenities

  • Bijkeuken
  • Eetkamer
  • Haard
  • Mogelijkheid op tuinman
  • Mountain views
  • Parkeergelegenheid
  • Vrij uitzicht

Description

Dit authentieke dorpshuisje is in nette staat maar moet wel beetje bijgewerkt worden. Het oppervlakte van het huis is ongeveer 180m2 en bestaat uit een keuken, kleine woonkamer, slaapkamer en een badkamer. Onder het huis is een opslagruimte die eventueel bij het woonoppervlakte betrokken kan worden. Vanuit het huis is er een mooi uitzicht over het dal van de Rio Tâmega.

Hoe zijn de voorzieningen?

Water en elektriciteit zijn aanwezig. Achter het huis ligt een vrij groot perceel, bestaande uit een enkel terras. Deze gebruikten de vorige bewoners voor het verbouwen van groenten. Uiteraard kan hier een mooie tuin die van alle gemakken is voorzien van worden gemaakt.

Waar is het object gelegen?

Het huis is goed bereikbaar via de geasfalteerde weg. Het dorp waar dit huis ligt hee een klein cafétje. Op ongeveer 15 minuten rijden bent u in het groter dorp genaamd Cabeceiras de Basto. In dit centrumgemeente zijn alle belangrijke voorzieningen aanwezig, met onder andere winkels, supermarkten, restaurants, scholen en een weekmarkt.

Contact the Agent

Tom Hendriks

Makelaar
Ik help u graag snel en professioneel maar neem uiteraard ook ruim de tijd voor u, ook gewoon in het weekend sta ik voor u klaar.  Dat is, volgens mij, het minste dat u van mij kunt verwachten met zo’n grote stap richting Portugal. U ziet mij ook niet snel in een strak pak rondlopen (ook vanwege het weer in Portugal). Ik neem u graag het werk uit handen als full service makelaar, van bezichtigingen, en onderhandelingen tot de uiteindelijke juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris. Bent u benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen als Nederlandse makelaar in Portugal? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.