Nette woning in Noord Portugal Corgo, Celorico de Basto

€150.000
Property type: Huizen
Area (M 2)
200
Rooms
1
Bedrooms
2
Bathrooms
2
Garages
1

Amenities

  • Bijkeuken
  • Eetkamer
  • Haard
  • Mountain views
  • Zicht over dorp

Description

Met uitzicht op het dorpje van Corgo door de verhoogde ligging van de woning, biedt dit ruime huis van 200m2 een goede investering in een tijdloze omgeving.
De “rustieke stijl” woning omvat 2 gemoderniseerde verdiepingen, die gedeeltelijk zijn ingericht en centraal verwarmd.
Binnen omvat de woning een ruime woonkamer met open haard en aparte keuken op de begane grond, een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer op de eerste verdieping, en een tweede slaapkamer, badkamer en grotere kelder op de benedenverdieping.

Een tuin is nog niet aanwezig, het huis is omringt door enkele bomen, echter het aanplanten van mooie struiken en planten helpen deze locatie van mooi naar prachtig.

De oude gemeenschap van Corgo heeft een charmante aantrekkingskracht voor diegenen die willen wonen in een authentiek dorp in het noorden van Portugal. Naast plaatselijke barretjes, kleine supermarkjes en groentewinkeltjes, biedt Corgo ook makkelijk toegang tot de snelweg. Ook is Amarante in dichterbij vanuit hier, in dit oude stadje is ook een mooie golfbaan.

Contact the Agent

Tom Hendriks

Eigenaar / makelaar
Ik help u graag snel en professioneel maar neem uiteraard ook ruim de tijd voor u, ook gewoon in het weekend sta ik voor u klaar.  Dat is, volgens mij, het minste dat u van mij kunt verwachten met zo’n grote stap richting Portugal. U ziet mij ook niet snel in een strak pak rondlopen (ook vanwege het weer in Portugal). Ik neem u graag het werk uit handen als full service makelaar, van bezichtigingen, en onderhandelingen tot de uiteindelijke juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris. Bent u benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen als Nederlandse makelaar in Portugal? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.