Optimaal gelegen quinta Noord Portugal Vila Nune, Cabeceiras de Basto

€1.250.000
Property type: Quinta's
Area (M 2)
600
Rooms
2
Bedrooms
2
Bathrooms
2

Amenities

  • Adega
  • Haard
  • Mountain views
  • Vrij uitzicht

Description

Deze optimaal gelegen quinta in de Minho, Noord Portugal. Deze quinta is enorm groot, heeft 17,5 hectare grond, waarvan 5 hectaren gebruikt worden voor het verbouwen van de vinho verde wijn. De woning is gelijkvloers, met drie slaapkamers en een badkamer.

Onder de woning is nog een “adega” waar u allemaal materiaal vind om de wijn te verbouwen. Er zijn meerdere drinkwater bronnen verspreid over de quinta. Ook staat er nog een kleine woning op de quinta, hier treft u een slaapkamer met een badkamer, volledig ingerichte keuken en woonkamer.

Omdat de quinta op zo’n optimale helling ligt, kunt u de gehele dag genieten van de zon.

Contact the Agent

Tom Hendriks

Eigenaar / makelaar
Ik help u graag snel en professioneel maar neem uiteraard ook ruim de tijd voor u, ook gewoon in het weekend sta ik voor u klaar.  Dat is, volgens mij, het minste dat u van mij kunt verwachten met zo’n grote stap richting Portugal. U ziet mij ook niet snel in een strak pak rondlopen (ook vanwege het weer in Portugal). Ik neem u graag het werk uit handen als full service makelaar, van bezichtigingen, en onderhandelingen tot de uiteindelijke juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris. Bent u benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen als Nederlandse makelaar in Portugal? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.