Prachtig te restaureren object in Portugal Pedras Salgadas

€330.000
Property type: Restauratie projecten

Description

Nederlandse omschrijving:

Deze prachtige boerderij te koop in Pedras Salgadas, in het noorden van Portugal is compleet te restaureren liggend aan een rivier. Het huis heeft een oppervlakte van 140m2 en is verdeeld over twee verdiepingen, er zijn meerdere bijgebouwen van ongeveer, 2x25m2 en 1x 30m2, in ruïne staat. In het totaal mag er tot 300m2 gebouwd worden.

De ligging van het object is vrij privé en gelegen aan een rivier die ook langs de thermen in de regio stroomt.

Het object wordt verkocht met 11000m2 grond, dat is allemaal bouwgrond, waar enkele prachtige bomen op te vinden zijn. Het is één van de laatste kansen om een oude boerderij in ere te herstellen op een moderne manier, in een prachtig stukje ongerepte Noord Portugal op slechts 10 km van de snelweg naar Porto.

De toegang tot de boerderij is grotendeels bereikbaar via een geasfalteerde weg, wat daarna kort over gaat in een goed te rijden pad. Uiteraard zijn water en elektra makkelijk te verbinden.

Het object biedt verschillende mogelijkheden, zoals een luxe camping (glamping) of  een agriturismo in het Noorden van Portugal

 

English description:

This beautiful farmhouse is for sale in Pedras Salgadas, in the north of Portugal. Some quick facts about the property;

  • Total size of the property; 11000 m2
  • The farm covers 140 m2 and has 2 floors
  • There are 3 ruins; 2x25m2 and 1x30m2
  • The farmhouse offers lots of privacy
  • Located close to a river, which flows past the thermal baths in the region

The total size of the property is 11000m2, which can be fully used as building land. It is one of the last chances to restore an old farmhouse in a modern way, in a beautiful piece of unspoilt northern Portugal just 10 km from the highway to Porto.

The access to the farm is largely accessible via an asphalted road, which then becomes a decent driving path. There is easy access to water and electricity on the property.

The object offers various options, such as a luxury campsite (glamping) or an agritourism. An ideal place for anyone who wants to create their own little paradise in the north of Portugal.

 

Video tour

Contact the Agent

Tom Hendriks

Makelaar
Ik help u graag snel en professioneel maar neem uiteraard ook ruim de tijd voor u, ook gewoon in het weekend sta ik voor u klaar.  Dat is, volgens mij, het minste dat u van mij kunt verwachten met zo’n grote stap richting Portugal. U ziet mij ook niet snel in een strak pak rondlopen (ook vanwege het weer in Portugal). Ik neem u graag het werk uit handen als full service makelaar, van bezichtigingen, en onderhandelingen tot de uiteindelijke juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris. Bent u benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen als Nederlandse makelaar in Portugal? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.