Quinta met familiewapen in Portugal te koop Cabeceiras de Basto

€350.000
Property type: Quinta's
Rooms
2
Bedrooms
3
Bathrooms
3
Garages
1

Description

Terrein van 20000 m2 met een grote woning in redelijke staat. Het huis ligt op paar minuten van de snelweg A7 richting Porto, hier vertrekken dagelijks meerdere internationale vluchten. In de omgeving ligt zoals Cabeceiras de Basto waar een weekmarkt, een Continente supermarkt, verschillende restaurantjes, scholen en een ziekenhuis is. Het huis staat op een flauwe helling te midden van glooiende grasvelden, olijfbomen en een wijnranken.

De royale woning biedt voldoende ruimte voor de realisatie van bijvoorbeeld 5 slaapkamers met meerdere badkamers naast een ruime woonkamer, woonkeuken en secundaire ruimtes.

Naast het huis staat een oude te restaureren schuur, die voor allerlei doeleinden kan worden gebruikt. In de omliggende tuin is voldoende geschikt vlak terrein voor de aanleg van een zwembad met een prachtig lounch terras. De quinta is bereikbaar via een verharde toegangsweg. Dit object is een unieke kans om u een prachtige Bed and Breakfast te starten.

Contact the Agent

Tom Hendriks

Makelaar
Ik help u graag snel en professioneel maar neem uiteraard ook ruim de tijd voor u, ook gewoon in het weekend sta ik voor u klaar.  Dat is, volgens mij, het minste dat u van mij kunt verwachten met zo’n grote stap richting Portugal. U ziet mij ook niet snel in een strak pak rondlopen (ook vanwege het weer in Portugal). Ik neem u graag het werk uit handen als full service makelaar, van bezichtigingen, en onderhandelingen tot de uiteindelijke juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris. Bent u benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen als Nederlandse makelaar in Portugal? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.