Twee nette woningen in de buurt van Celorico de Basto Celorico de Basto

€90.000
Snelle verkoop
SKU: H1011
Property type: Huizen
Area (M 2)
85
Rooms
2
Bedrooms
2
Bathrooms
2

Amenities

  • Bijkeuken
  • Eetkamer
  • Gasten appartement
  • Mountain views

Description

Dit nette object in het Noorden van Portugal bestaat uit twee woningen. In de grote woning vindt u een woonkamer, kitchinette, slaapkamer met kast en een badkamer.  Deze woningen worden vandaag de dag voor toerisme gebruikt. Het terrein waar deze woningen op zijn gebouwd is ongeveer 354m2 en er staan behoorlijk wat bomen op.
Beide huizen zijn eensvloerwoningen, er is een kachel in de woonkamer en centrale verwarming op gas.

De regio en de ligging van deze twee woningen zijn enorm rustig, waar u kunt genieten van de prachtige vergezichten en de zingende vogels.

Deze twee woningen ligt in de buurt van de A7 snelweg, waar u binnen een uurtje in de prachtige stad van Porto kunt zijn.

Contact the Agent

Tom Hendriks

Eigenaar / makelaar
Ik help u graag snel en professioneel maar neem uiteraard ook ruim de tijd voor u, ook gewoon in het weekend sta ik voor u klaar.  Dat is, volgens mij, het minste dat u van mij kunt verwachten met zo’n grote stap richting Portugal. U ziet mij ook niet snel in een strak pak rondlopen (ook vanwege het weer in Portugal). Ik neem u graag het werk uit handen als full service makelaar, van bezichtigingen, en onderhandelingen tot de uiteindelijke juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris. Bent u benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen als Nederlandse makelaar in Portugal? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.