Unieke quinta te koop in de buurt van Guimarães Guimarães

€800.000
Te koop
SKU: Q1001
Property type: Quinta's
Area (M 2)
462
Rooms
1
Bedrooms
6
Bathrooms
2

Amenities

  • Eetkamer
  • Gastenkamers
  • Haard
  • Mogelijkheid op tuinman
  • Parkeergelegenheid
  • Vrij uitzicht
  • Zicht over stad

Description

Met deze unieke quinta gaat het om locatie locatie locatie, het ligt in de buurt van Guimarães, opgenomen in Unesco. En vanwege de unieke locatie en de 9500 mtr prive terrein rond het huis voelt het alsof je op het platteland bent. De uitzichten vanuit het pand zijn zo bijzonder dat het is moeilijk kiezen welke kant u op wilt kijken.

De woning op deze quinta is echt netjes onderhouden, hoewel het nog steeds de atmosfere van de jaren zestig heeft zijn bouwjaar.  Het gehele woonhuis is gebouwd op een verdieping, 3 slaapkamers, 1 badkamer,  keuken en woonkamer, een  balkon maakt het compleet.

Bij het huis is genoeg parkeerruimte, en een aantal technische kamers, deze onderste verdieping heeft  de mogelijkheid om meer ruimte te creëren. Rond het huis is een 9500m2 nette tuin met zeer volwassen bomen.

Contact the Agent

Tom Hendriks

Eigenaar / makelaar
Ik help u graag snel en professioneel maar neem uiteraard ook ruim de tijd voor u, ook gewoon in het weekend sta ik voor u klaar.  Dat is, volgens mij, het minste dat u van mij kunt verwachten met zo’n grote stap richting Portugal. U ziet mij ook niet snel in een strak pak rondlopen (ook vanwege het weer in Portugal). Ik neem u graag het werk uit handen als full service makelaar, van bezichtigingen, en onderhandelingen tot de uiteindelijke juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris. Bent u benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen als Nederlandse makelaar in Portugal? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.