Vakantiehuis kopen in Portugal Cabeceiras de Basto

€260.000
Property type: Huizen
Rooms
1
Bedrooms
2
Bathrooms
2
Garages
1

Amenities

  • Haard
  • Meubilair
  • Mogelijkheid op tuinman
  • Mountain views
  • Parkeergelegenheid
  • Zwembad

Description

Deze charmante quinta is enkele jaren geleden gebouwd op de resten van een granieten boerderij. Bij de bouw zijn veel traditionele materialen gebruikt, zoals de granieten hoekstenen en de terracotta plavuizen. Dit alles is smaakvol gecombineerd met modern comfort, licht en ruimte, dit allemaal maakt het een perfect vakantiehuis dat te koop staat in Portugal.

U kunt vanuit de slaapkamer en de woonkamer zo de tuin in, naar het zwembad met zonneterras, waar u helemaal vrij zit. Op het achterste deel van het terras, dat schaduw heeft van kiwi struiken, staat een eettafel en een vaste barbecue. Vanaf het terras en de balkons aan de voorzijde van het huis kunt u genieten van een prachtig uitzicht over een van de dalen in Portugal

Het terrein is bijna 1 hectare groot, bestaat uit terrassen, omzoomd met bomen en hooggroei wijnranken. In de omgeving, een dal waarin een beekje stroomt, die uiteindelijk uitmond in de Tamega, kunt u wandelen over oude weggetjes, door landerijen met maisvelden en weilandjes, en boomgaarden met olijven en sinaasappels.

De afstand naar Cabeceiras de Basto is ongeveer 6 km. Hier zijn verschillende winkels, grote supermarkt, café’s en restaurants, en verder banken, postkantoor en wekelijks een grote markt.
Op loopafstand, in het oude dorp Gondarém, is een café en een kleine winkel met brood en levensmiddelen.
Ook liggen Braga(50 km), en naar Guimarães (40 km) op steenworp afstand.

Contact the Agent

Tom Hendriks

Eigenaar / makelaar
Ik help u graag snel en professioneel maar neem uiteraard ook ruim de tijd voor u, ook gewoon in het weekend sta ik voor u klaar.  Dat is, volgens mij, het minste dat u van mij kunt verwachten met zo’n grote stap richting Portugal. U ziet mij ook niet snel in een strak pak rondlopen (ook vanwege het weer in Portugal). Ik neem u graag het werk uit handen als full service makelaar, van bezichtigingen, en onderhandelingen tot de uiteindelijke juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris. Bent u benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen als Nederlandse makelaar in Portugal? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.