Vakantiehuis Noord Portugal Cabeceiras de Basto

€700
Vakantiewoning
Area (M 2)
100
Rooms
1
Bedrooms
3
Bathrooms
1

Amenities

  • Eetkamer
  • Meubilair
  • Mountain views
  • Parkeergelegenheid
  • Vrij uitzicht

Description

Het huis is gelegen in één van de freguesias van Cabeceiras de Basto. Het kijkt uit over een dal waar beekjes uiteindelijk uitmonden in de rio Tamega. De mooie gerestaureerde woning komt oorspronkelijk uit de jaren 1800, ligt aan de rand van het dorp.

U komt binnen in de grote ruime keuken, met open haard. Vervolgens komt u in de woonkamer. Het huis heeft verder drie slaapkamers en nette badkamer. achter de woning een ruim vrij gelegen terrein. De directe omgeving biedt goede mogelijkheden voor wandelingen, culturele uitstapjes en de grotere steden zoals Guimaraes, Braga en Porto zijn binnen een uur te bereiken.

In Cabeceiras de Basto vindt u supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. De maandelijkse huurpijs is 700€ p/maand en dat is exclusief gas, water en licht.

Video tour

Contact the Agent

Tom Hendriks

Eigenaar / makelaar
Ik help u graag snel en professioneel maar neem uiteraard ook ruim de tijd voor u, ook gewoon in het weekend sta ik voor u klaar.  Dat is, volgens mij, het minste dat u van mij kunt verwachten met zo’n grote stap richting Portugal. U ziet mij ook niet snel in een strak pak rondlopen (ook vanwege het weer in Portugal). Ik neem u graag het werk uit handen als full service makelaar, van bezichtigingen, en onderhandelingen tot de uiteindelijke juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris. Bent u benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen als Nederlandse makelaar in Portugal? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.