Vrijstaande villa met uitzicht over vallei Canedo de Basto, Celorico de Basto

€215.500
Property type: Villa's
Area (M 2)
200
Rooms
1
Bedrooms
3
Bathrooms
2
Garages
1

Amenities

  • Bijkeuken
  • Eetkamer
  • Gastenkamers
  • Haard
  • Mogelijkheid op tuinman
  • Mountain views
  • Parkeergelegenheid

Description

Gelegen aan de rand van een dorp in het Noorden van Portugal vind u deze villa met prachtig uitzicht over vallei, deze is compleet voorzien van alle funcitonaliteiten. Op de begaande grond treft u een keuken, slaapkamer en een kleine badkamer met toilet en een aansluiten voor de wasmachine. Het huis heeft dubbel glas, electrische zonwering en zeer rustig gelegen.

Via de entree kunt u ook naar de eerste verdieping,  vindt u nog drie andere slaapkamers en een badkamer. Vanuit twee slaapkamers op de eerste verdieping en uiteraard ook vanuit de woonkamer heeft u uitzicht over de vallei van Canedo de Basto.

Het huis gelegen in de vallei van Canedo de Basto ligt op ongeveer 20 minuten van Cabeceiras de Basto, ook het grootste internationale vliegveld in het Noorden van Portugal is binnen een uur te bereiken. Ook is er een kleine garage aan de achterkant van de woning, die onmogelijk is om met de auto te bereiken, en nu gebruikt wordt als opslag. Een tuintje is aanwezig, echter zijn de bloemen, planten en bomen nog niet volledig volgroeid.

Contact the Agent

Tom Hendriks

Eigenaar / makelaar
Ik help u graag snel en professioneel maar neem uiteraard ook ruim de tijd voor u, ook gewoon in het weekend sta ik voor u klaar.  Dat is, volgens mij, het minste dat u van mij kunt verwachten met zo’n grote stap richting Portugal. U ziet mij ook niet snel in een strak pak rondlopen (ook vanwege het weer in Portugal). Ik neem u graag het werk uit handen als full service makelaar, van bezichtigingen, en onderhandelingen tot de uiteindelijke juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris. Bent u benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen als Nederlandse makelaar in Portugal? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.