Vrijstaande woning met drie verdiepingen Arco de Baúlhe, Cabeceiras de Basto

€125.000
Property type: Huizen
Area (M 2)
300
Rooms
2
Bedrooms
3
Bathrooms
3
Garages
1

Amenities

  • Bijkeuken
  • Eetkamer
  • Parkeergelegenheid
  • Zicht over dorp

Description

Deze vrijstaande woning met drie verdiepingen, ligt in de gemeente van Cabeceiras de Basto, in het dorpje Arco de Baúlhe richting Cavez, het is echter een groot gebouw, alleen het is niet meer up-to-date van de standaarden van vandaag de dag, echter biedt het wel veel mogelijkheden.

Je komt het huis binnen via een steegje, waar je daarna de oprit opdraaid met die in de zomer schaduw heeft van de druifranken. Meteen binnen bevindt zich op de begane grond de keuken, woonkamer, wasruimte, vooraard ruimte en de trap naar de tweede verdieping waar zich nog meer slaapkamers en badkamer zich bevinden. Ook hier is nog een verdieping naar de zolder, deze is niet ingericht, enkel geisoleerd. Via de zolder kunt u op het dak van de woning.

 Er is een ruime slaapkamer en een badkamer met een bad / douche, toilet en bidet. De huidige eigenaren gebruiken eigenlijk alle kamers voor opslag van hun spullen. De woning is perfect gelegen in het Noorden van Portugal, de regio waar de woning staat is hard in populariteit aan het groeien, dit komt veelal door de A7 snelweg die op 5 minuten ligt.

Contact the Agent

Tom Hendriks

Eigenaar / makelaar
Ik help u graag snel en professioneel maar neem uiteraard ook ruim de tijd voor u, ook gewoon in het weekend sta ik voor u klaar.  Dat is, volgens mij, het minste dat u van mij kunt verwachten met zo’n grote stap richting Portugal. U ziet mij ook niet snel in een strak pak rondlopen (ook vanwege het weer in Portugal). Ik neem u graag het werk uit handen als full service makelaar, van bezichtigingen, en onderhandelingen tot de uiteindelijke juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris. Bent u benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen als Nederlandse makelaar in Portugal? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.