Vrijstaande woning met zwembad in Portugal Pedraça, Cabeceiras de Basto

€360.000
Verkocht
SKU: H1342
Property type: Huizen
Area (M 2)
221
Rooms
1
Bedrooms
3
Bathrooms
3
Garages
1

Amenities

  • Bijkeuken
  • Eetkamer
  • Haard
  • Mountain views
  • Parkeergelegenheid
  • Zicht over dorp
  • Zwembad

Description

Afmetingen van deze bewoonbare oppervlakte: 6.70m diep x 8.40m breed (56 m2)
-Opslag van 4,60 meter diep x 4.80m breed.
-Schuur 3,20 m diep x 5.40m breed.

Eerste verdieping:
-Overdekt terras van 6.75m diep x 4,85 m breed.
-Bewoonbare oppervlakte, momenteel gebruikt als de privéwoning van de eigenaars, bestaande uit een ruime woonkamer over de volledige lengte van het huis met openslaande deuren naar het terras, slaapkamer, badkamer (douche, wastafel en toilet) en een open keuken, grenzend aan de woonkamer.
Afmetingen van deze bewoonbare oppervlakte: 8.20m diep x 13,5 m breed (110 m2).

De totale oppervlakte van de begane grond en eerste verdieping is nu 166 m2.
Indien nodig kan dit worden uitgebreid met de twee opslaglokalen (22 en 23 m2) naar beneden en het terras (32 m2) op de eerste verdieping.

VOORWAARDE:
Het huis is in 2009 geheel gerenoveerd en is in uitstekende staat. De binnenkant hee in een neutrale kleur is vernieuwd in 2015. Ook dit jaar is het terras van 32 m2 op de eerste verdieping was overdekt.

Het terrein:
Deze quinta ligt op een perceel van 5.8 hectare met prachtig uitzicht op de omliggende bergen. De site bestaat uit bos (pijnboom, eik, kastanje, eucalyptus, fruit en olijven bomen), grasland en drie voormalige wijnboerderij terrassen en leent zich voor de ontwikkeling van toerisme en/of houden van paarden of andere dieren hobby.

In 2015 werden twee grote schuren van 28 en 60 m 2 gebouwd op de site, evenals een elektrische omheind paardrijden arena van 20x30m.

In 2016 werd een grote pool van 75m 2 gebouwd voor het huis voorzien van verlichting, een sandfilter- en zout elektrolyse systeem. Een flagstone terras met pergola schaduw rond het zwembad maken dit prachtige landgoed compleet.

KENMERKEN:
-Alle elektrische bedrading vernieuwd in 2009.
-Alle water en gas leidt vernieuwd in 2009.
-Septictanks, twee stukken, in 2016 verlengd.
-Hele gebouw uitgerust met aluminium ramen en deuren, incl. Dubbele beglazing en kantelen/tilt windows.
-Bewoonbare oppervlakte boven, beneden appartement en opslag uitgerust met airconditioning (koud/warm).

Contact the Agent

Tom Hendriks

Eigenaar / makelaar
Ik help u graag snel en professioneel maar neem uiteraard ook ruim de tijd voor u, ook gewoon in het weekend sta ik voor u klaar.  Dat is, volgens mij, het minste dat u van mij kunt verwachten met zo’n grote stap richting Portugal. U ziet mij ook niet snel in een strak pak rondlopen (ook vanwege het weer in Portugal). Ik neem u graag het werk uit handen als full service makelaar, van bezichtigingen, en onderhandelingen tot de uiteindelijke juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris. Bent u benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen als Nederlandse makelaar in Portugal? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.