Geen reacties

Waarom investeren in Noord Portugal? 

De afgelopen jaren is Portugal gestegen in de ranglijst van populaire bestemmingen binnen Europa. Waar men voorheen vaker voor de Algarve koos, komt het noorden van Portugal steeds meer in opmars. Prachtige objecten met geweldige vergezichten over een van de valleien die het noorden te bieden heeft, daarom wordt Noord Portugal gezien als een zeer goede kans om te investeren in een tweede huis in de zon, voor een eerlijke prijs.

Top 10 redenen:  

  1. Het mediterrane klimaat; over het algemeen een zeer aangename temperatuur. In de zomer is het goed warm met koele avonden, de winterperiode is waar de meeste regen valt, maar de kans op vriezen is nihil.
  2. De relaxte levensstijl.
  3. Diverse award winnende stranden; de kustlijn is op veel plaatsen nog ongerept en beeldschoon; Maar ook zeker de rijke geschiedenis en cultuur.
  4. Prachtige, award winnende golfbanen.
  5. De gastronomie van Portugal. De overheerlijke Portugese keuken biedt voor een ieder wat wils.
  6. De vele, goedkope vluchten vanuit Nederland en België. Er gaan meerdere vluchten per dag naar Porto vanuit Nederland alleen al. De vluchttijd is relatief kort; binnen 3 uur bent u in Portugal. Een lang weekend naar uw eigen vakantiewoning behoort daarom zeker tot de mogelijkheden.
  7. Politiek stabiel en veilig. Portugal staat op nummer 4 van de wereld ranglijst van meest veilige landen in 2018.
  8. Portugal is voor Nederlanders en Belgen een “goedkoop” land en tevens zijn er voor sommige van u belastingvoordelen te behalen. Uiteraard zijn de mogelijkheden er ook om chique en voor vergelijkbare Nederlandse prijs te eten.
  9. Portugal heeft een lang verhuur seizoen door het warme klimaat waardoor een investering ten behoeve van de verhuur heel interessant is. Ook in de wintermaanden is verhuur heel goed mogelijk aan bijvoorbeeld golfers of overwinteraars.
  10. De Portugezen zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ook zijn de Portugezen blij met uw komst naar de omgeving, waardoor u zich snel thuis zal voelen.

Meer zin gekregen in Portugal en wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.